29/05 Start online inschrijvingen

www.mijnacademie.be/ahpodium

Vanaf 29 mei kan je opnieuw terecht op onze inschrijvingssite. 

De makers van de site zetten dit jaar extra in op uw privacy! Ze herwerkten de site volgens de strikte GDPR regels. Dat is goed nieuws! Daardoor zal iedereen, ook als je al eerder inschreef, een nieuwe veilige account kunnen aanmaken. Dat kan vandaag al! Zo ben je er helemaal klaar voor.

Vanaf vrijdag garandeer je jouw favoriete plekje in de klassen van volgend schooljaar. Surf dus snel naar www.mijnacademie.be/ahpodium

En wil je graag nog even in de sfeer komen? Dan komt hier onze bonus première! Kijk maar! En vergeet je audio niet op te zetten!

Digitaal, het nieuwe normaal!

Omwille van de coronamaatregelen zetten we dit jaar volledig in op digitaal inschrijven. We bieden wel telefonische ondersteuning. Je kan er terecht voor trajecten op maat en hulp bij technische problemen. Alle info over onze inschrijvingen lees je via: www. ahpodium.be/inschrijven.

Digitale kijkweek

Ook voor onze nieuwe leerlingen willen we onze school openen. Dit jaar doen we ook dat via de digitale kanalen.
Maar ook als je al les volgt kan je er terecht met je vragen en mogelijkheden voor het vervolg van je traject in de AHPodium.

Vanaf 8 juni kunnen jullie hier terecht: www.ahpodium.be/kijkweek

Wat mag je verwachten?

  • Een heldere kijk op ons aanbod, ook wanneer je inschrijft voor je vervolgopleiding.
  • Live Q&A’s: leerkrachten staan je via videochat te woord. Je kan er terecht met je vragen over je instrument, het vervolg van je opleiding, trajecten op maat, vragen over inschrijven …
  • Digitaal of normaal? Onze lessen gaan door. U kan zien hoe een digitale les verloopt én hoe een contactmoment in veilige omstandigheden verloopt.
  • Doe-lessen: Je wil graag eens ervaren hoe het gaat? Er zijn ook kant-en-klare lessen die je kan uitproberen.

Exitmaatregelen

Vanaf 25 mei start een voorzichtige exitstrategie voor het DKO. Wij blijven maximaal inzetten op afstandsonderwijs én dus op uw veiligheid. De officiële communicatie kan u nog eens nalezen via: www.ahpodium.be/exitstrategie-ahpodium

Warm welkom challenge

Hoe hou jij je podium warm? Via www.tiktok.com/ahpodium kan je zie hoe wij ons podium warm houden.
En wat meer is? We dagen je ook uit om jouw versie van onze Warm-Welkom-Challenge op te nemen en te posten op sociale media.
Zin in? Alle info vind je via www.ahpodium.be/warm-welkom-challenge.