muziekles

Nieuw: muziekles = instrumentles vanaf
8 jaar

Je wil muziekles? Voor onze nieuwe 8-jarige leerlingen hebben we goed nieuws! Ze mogen onmiddellijk starten met instrumentles. Niet eerst een jaar notenleer dus, maar direct aan de slag!

Muziekles = samen spelen

Daar bovenop zal je ook samen met andere kinderen muziek maken. En natuurlijk leer je ook de muziektaal kennen. Je leert noten lezen, ritmes klappen, muziek schrijven … In het muziekatelier combineer je beide. Je zal ook al op het podium staan! Dus, mama en papa, zeker komen luisteren!

Muziekles = meer dan notenleer

Eerlijk … veel kinderen hebben een beetje schrik voor “notenleer”. Maar wij hebben goed nieuws! Ja, je leert nog steeds de noten lezen, maar de lessen Muziekatelier zijn veel meer dan dat. Alles wat je leert pas je toe op je instrument of al zingend. Geen schrik meer dus voor moeilijke lessen, hersenkrakende dictees. De muziekles is op maat van de jeugd vandaag. Ervaringsgericht en met de ontwikkeling van het kind centraal.

Muziekles = 1 keer rijden 2 keer fun!

Je volgt nog één keer per week muziekles. De les duurt twee uur. In die tijd krijg je een gevarieerd aanbod van lesonderwerpen. Veel afwisseling dus. En een kleine pauze tussenin om even op adem te komen.
Daarnaast heb je ook nog een contactmoment met je instrumentleraar. Je krijgt instrumentles in een groepje van 3 of 4 leerlingen. Voor jonge kinderen streven we er naar dat op een andere dag te plannen. Voor volwassenen is het soms makkelijker als het allemaal samen kan.

Je kan bij onze leerkrachten terecht om het goeie moment in te plannen.

Muziekles = dicht bij huis

De Academie Haspengouw heeft meerdere filialen in de regio Haspengouw. Van Heers tot Halen, van Zoutleeuw tot Herk-de-Stad. In al die filialen kunnen kinderen tussen 8 en 12 terecht voor de muziekles. Sowieso voor Muziekatelier, maar ook voor een ruim aanbod aan instrumentlessen.

Een overzicht vind je hier.

Muziekles = voordelig!

In een officiële academie volg je nog steeds heel voordelig les. Dit gesubsidieerd onderwijs is dus voor iedereen toegankelijk. Onze tarieven vind je hier.

Wil je eens proberen?

Volg een les en krijg alle info mee.