12 Sep 2020

Ben jij het nieuwe poptalent? 

Op 12 september kan je het uitproberen. Zangers, drummer, gitaristen, basgitaristen, toetsenisten, blazers … iedereen is welkom. Tijdens een probeersessie gaan we na if you got what it takes! Vanaf 11.00u maak je kennis met onze leerkrachten. Je laat horen wat je in je mars hebt. Zo kunnen we je op het juiste spoor zetten.
In de popacademie kan je terecht voor een opleiding pop-, jazz- en rockmuziek.
Tijden de Kickoff krijg je een probeerles. Tijdens die les bekijken we wat je al kan en wat je nog moet leren.
Er wordt ook bepaald of je al in een popcombo kan meespelen en op welk niveau!
Zo stippelen we een opleiding op maat voor je uit.

Meer info over onze Popacademie vind je via www.popacademie.be

Inschrijven is een must!

In tijden van corona is inschrijven een must. Wil je graag je poptalent komen uittesten, dan kan je je hier inschrijven.

Inschrijving Kick Off 2020 Popacademie

Via dit formulier kan je je aanmelden voor de auditiedag en intake van de Popacademie op 12 september. De auditie heeft als doel je niveau in te schalen. Het is geen selectieproef. Iedereen kan op zijn niveau les volgen.
  • Vul hier de naam in van de leerling die een intake wil doen
  • Beschrijf hier wie de leerling begeleidt en met hoe veel personen jullie komen. Dit is beperkt tot maximaal 2 begeleiders voor minderjarige kinderen. Volwassenen volgen de intake alleen.
  • Duid hier aan welke intake je wil volgen. Je kan ook meerdere intakes volgen.
  • Onze inschrijvingen verlopen vooral online via www.mijnacademie.be/ahpodium. In enkele gevallen kan het toch nodig zijn om bij het secretariaat in te schrijven (aangepast programma, geen logisch vervolg ...). Meldt je hier voor aan. We nemen contact met je op voor een exact tijdsmoment.
  • Ik verklaar hierbij enkel de intakes te volgen als ik en mijn begeleiders in goede gezondheid zijn en niet in contact kwamen met personen met symptomen van Covid-19. Ik verklaar via info@ahpodium.be de organisatie op de hoogte te houden mocht ik toch niet aanwezig kunnen zijn.
  • Heeft u nog vragen, bemerkingen of een verzoek tot een aparte infosessie? Laat het ons weten.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.