GAZO | Waar je kan worden wie je bent

De Gazometersite wordt een thuis voor alle Truienaren, met onder meer een grote ondergrondse parking, een foyer en een polyvalente zaal. De Academie Haspengouw en de Sint-Ritaschool krijgen er bovendien hun nieuwe uitvalsbasis. Ondertussen is dat allemaal zo goed als klaar en werd de site omgedoopt tot GAZO. Die opent op vrijdag 9 november officieel de deuren. In het weekend dat daarop volgt kan ook jij in primeur een kijkje gaan nemen in de verschillende ruimtes.

Start lessen | 5 november 

Vanaf 5 november starten de lessen op de nieuwe site. We voorzien een plattegrond, zodat je de weg naar je klas vindt. Deze eerste weken komen de leerkrachten je op een centraal punt oppikken.

Voor piano en slagwerk aan de deur naar de Foyer (kant Stationsplein) – voor de anderen aan ingang huisnummer 3 – ingang aan de centrale buitentrap (

Muzikale Rondleiding | 10 november 

Op 10 november voorzien we om 10.00u en 11.00u een muzikale rondleiding voor ouders en leerlingen. Je kan dan een kijkje nemen in alle ruimtes waar de Academie ‘huis houdt’. We laten je ook zien hoe je het makkelijkste tot bij je lokaal komt.

Paul Michiels’ Ageless tour live in DE GAZOzaterdag 10 november | 20u30

Rasecht entertainer en Soulsister-leadzanger Paul Michiels zegent de gloednieuwe zaal van GAZO muzikaal in. Mis dit unieke optreden niet en reserveer je plaats via www.debogaard.be. Een ticket kost 5 euro. De opbrengsten gaan naar Een Hart voor Limburg.

Ontdek GAZO| zondag 11 november  13u – 18u

Op deze gezellige familiedag krijg je een persoonlijke rondleiding door GAZO. Tussendoor is er spetterende animatie van Radio Modern en Radio Bambino. Een niet te missen uitje voor jong en oud!

Praktisch

Onder GAZO bevinden er zich meer dan 200 parkeerplaatsen. Je kan er tijdens je bezoek je wagen gratis achterlaten. De parking bereiken, doe je langs de Tiensesteenweg.