Ingeschreven?

Eind september sloten we onze inschrijfmodule af. Proficiat! Je bent een van de 1653 leerlingen in onze Academie! Het belooft een creatief en boeiend jaar te worden.

Gesteld op je privacy?

Wie online inschreef tekende onze privacy settings en algemene voorwaarden. Dat houdt onder andere in dat we rekening houden met je wensen wat betreft publicatie van foto’s en verspreiding van je gegevens.

Schreef je niet online in? Dan tekende je dit nog niet. We willen je verzoeken dat zeker nog te doen. Je kan dat door in te loggen op www.mijnacademie.be . Als je de vragen nog niet beantwoordde zullen ze daar verschijnen.

Heb je een Uit-pas?

Wie online inschreef kan alsnog zijn punten voor de Uit-Pas valideren. Je komt dan best even langs ons secretariaat. Jo of Myriam zullen de punten op je pas zetten.

Kom je in aanmerking voor het kortingstarief? Laat ons dat ook zeker weten.

Op concertbezoek

Volg je MCV in de derde graad?

Dan ga je dit jaar enkele keren op concertbezoek. Het volledige aanbod vind je hier.  Via deze link kan je inschrijven.

Jij én de familie of vrienden die je vergezellen krijgen bovendien een mooie korting! Snel inschrijven dus.

Sommige concerten zijn ook gratis. Op 9 februari bijvoorbeeld. Dan spelen jullie leerkrachten een concert! Laat dat alvast de bijzondere tip uit deze concertreeks zijn 😉

Ook de pianoklas gaat op concertbezoek.

Naar jaarlijkse gewoonte gaat ook de pianoklas op concertbezoek. De leerkrachten kozen voor twee prachtige concerten in CC Hasselt.
Je kan kiezen voor het Belgisch Nationaal orkest met Lukás Vondrácek en voor Liebrecht van Beckevoort en Severin Von Eckardstein. Twee topcconcerten dus!

Alle info via vind je hier. Ook hier korting voor iedereen die mee wil. Je mag dit bovendien ook als concertbezoek voor MCV laten gelden.

Noten voor Levensloop 2019

Het wordt stilaan een traditie. In het najaar spelen we onze noten ten voordele van Levensloop.

Dit jaar kan je op 16, 20 en 25 november je muzikale of gulle steentje komen bijdragen in de Foyer van de Gazo. Alle info en uren vind je hier. 

Wil je graag spelen? Vraag dan zeker je leerkracht om je mee op het programma te zetten! Iedereen is welkom. Op het podium én in het publiek.

Rockproof Prequel

De Popacademie laat voor het eerst van zich horen op 9 november vanaf 11.00u. Dan spelen de combo’s hun hippe licks, mooi grooves, een frisse tunes! Be there!